Rulluisutamine | Rullest | Võistlused | Kontakt                   
 
31.12.2014

7-14.detsembril toimus Shveitsis, Baselis muinasjutuline muusikaline etendus "Christmas Tattoo", millest võttis osa ligi 500 esinejat üle maailma. Kokku anti viis etendust ning etendust kanti le jõuluõhtul nii Shveitsi kui ka Saksa televisioonis. 18 Rullesti neidu vanuses 13-23 eluaastat esinesid Christoph Walter Orchestra orkestri saatel kahe kavaga ning kõik etendused õnnestusid suurepäraselt.

Christmas Tattoo 2014 osavõtjad:
A-live - Shveits
La fanfare du 27eme Bataillon de Chasseurs Alpins - Prantsusmaa
Estonian Precision Roller Skating Team Rullest - Eesti
Band of HM Royal Marines - UK
Ural Band - Venemaa
Christoph Walter Orchestra - Shveits
Basel Tattoo Chor - Shveits
Massed Pipes and Drums, international
National Youth Pipe Band of Scotland - Šotimaa
Army Cadet Force Pipe Band - Šotimaa
Nelly Patty - Prantsusmaa
Matthew Little - UK
Walter Belcher - USA


01.10.2014

13-14.septebril toimusid Breemenis võistlused "Stadtmusikanten Pokal", millest võttis osa üle 200 rulluisutaja 19 rulluisuklubist Saksamaalt ja Eestist. Rullesti esindas 13 võistlejat vanuses 7-15 eluaastat. Võisteldi üksikkavadega ja show-duo kavadega.

Kategoorias Figurenläufer saavutas Hanna-Stiina Kivinurm 15-ne uisutaja seast esimese koha ning Anne-Grete Aljas teise koha. Show-Solo kategoorias: I.koht Elis Lemberg, II.koht Anne-Grete Aljas, III.koht Anneliis Aljas. Show-Duo kategoorias: I.koht Anne-Grete Aljas ja Hanna-Stiina Kivinurm, II.koht Kaisa Kasekamp ja Melissa Aasav, III.koht Emma Katariina Kuld ja Anneliis Aljas.

19.09.2014

4.-6.juulil Hispaanias toimunud võistlustelt "Ciutat de Vic" toodi koju teine ja kolmas koht!

Võistlustes "Ciutat de Vic", mis kestis kaks päeva, võttis osa 150 rulluisutajat 12 rulluisuklubist Hispaaniast, Eestist ja Prantsusmaalt. Rullesti esindas 14 rulluisutajat vanuses 6-12 eluaastat.

Võistlused toimusid erinevates tasemekategooriates ning ühes kategoorias oli keskmiselt 15-26 uisutajat. Paljude Rullesti tüdrukute tulemused jäid tugevasse esikuuikusse ning eriti rõõmustas Sandra Kristin Paju ja Pille-Riinu tulemused, kes sooritasid üksikkava veatult ning tõusid pjedestalile.

Kategoorias Iniciaci?C-A saavutas Sandra Kristin Paju teise koha ning kategoorias Iniciaci?C-B tuli Pille-Riin Puusepp kolmandale kohale.

Võistluste raames külastati valikuliselt Vic, Palamos, Tossa de Mar ja Barcelona linnu ja vaatamisväärsusi ning aega jäi ka päikseliseks rannapuhkuseks Costa de Brava rannikul.


27.06.2014

6-9.juunil võttis 12-ne liikmeline Team Rullest osa rahvusvaheliselt sõjaväeorkestrite kujundliikumise ja muusikaüritusest Prantsusmaal. Ligi kolmetunnilisel etendusel esines ühtekokku 350 esinejat kuuest riigist:
- The Band of the Polish Navy (Poola)
- Royal British Legion Youth Band (Inglismaa)
- Musique des Transmissions (Prantsusmaa)
- Showband Amigo (Holland)
- Representative Orchestra Republic Moldova (Moldova)
- Rullest Team Skating (Eesti)
- Show and Marching Band La Vaillante (Prantsusmaa)

Festivali käigus toimus ka kaks paraadi, millest võttis osa 41 kollektiivi Prantsusmaalt, Belgiast, Inglismaalt, Moldovast, Poolast, Hollandist, Slovakkiast, Boliiviast ja Eestist. Tänavatele oli kogunenud vaatama üle 35 tuhande inimese.

26.06.2014

1.juunil, lastekaitsepäeval toimus Viimsi Suure kooli spordisaalis ilu-rulluisutamise võistlus "Viimsi Cup". Kokku võttis võistlustest osa 68 rulliluuisutajat ning nendest 50 võistlejat.

Võistluste avamisel esines Rullesti kujunduisutamise eliitrühm kolme erineva kavaga ning ka Rullesti cadettide 4-sed kavad, kes saavutasid selle aasta EM-l 8.koha ja 10.koha.

Viimsi Cupil võisteldi neljas erinevas tasemekategoorias ning võistlusi hindasid rahvusvahelised iluuisutamise kohtunikud: Malle Ratas, Piret Valamaa ja Julia Agerova.

Õnnitleme kõiki võistlejaid ja nende treenereid eduka esinemise eest. Täname toetuse eest Anne-Grete, Elise ja Mia perekondi ning Viimsi Valda ja AS Premia Foodsi.

27.05.2014

24-27.aprillil toimusid Hollandis Euroopa Meistrivõistlused rulluisutamises, millest võtsid osa 59 rulluisuklubi üheksast riigist: Eestist, Taanist, Saksamaalt, Hollandist, Iisraelist, Prantsusmaalt, Itaaliast, Hispaaniast, Portugalist.

Eestit esindas rulluisuklubi Rullest 26 sportlasega vanuses 10-22 eluaastat. Euroopa Meistrivõistlused toimusid seitsmes erinevas kategoorias ning Rullest võttis see aasta osa Cadettide 4-ste kavade kategoorias ning täiskasvanute kujunduisutamise kategoorias, mis tuli viiendale kohale.

Cadettide 4-ste kavade kategoorias saavutas kava "Queen poisoned Apple" koosseisus Mia-Mathilda Savila, Hanna-Stiina Kivinurm, Anne-Grete Aljas ja Loora Mulenok saavutas 8.koha, kava "Pirates of the Caribbean" koosseisus Kaia Mia Kalda, Caroline Varak, Kaisa Jasmiin Kasekamp ja Elis Ronk tuli 10.kohale ning kava "Cowboy" koosseisus Saskia Lii Bergmann, Lisanne Siniväli, Elis Lemberg ja Jaanika Kiolein saavutas 11.koha.

Rulluisuklubi Rullest tänab kõiki tublisid osavõtjaid, treenereid, Viimsi valda ja lapsevanemaid, kelle abiga EM-il osalemine teoks sai.


03.04.2014


29-30.märtsil toimusid Saksamaal, Wolfsburgis rahvusvahelised rulliluuisutamise üksiksõidu- ja rühmakavade võistlused. Kokku osales Saksamaal 250 rulluisutajat kaheteistkümnest rulluisuklubist Saksamaalt ja Eestist. Rullesti esindas 18 uisutajat vanuses 7-13 eluaastat.

Võistlused toimusid kahel päeval erinevates taseme- ja vanusekategooriates. Kokku saavutati üks esimene koht (Sandra Kristin Paju), kolm teist kohta (Anne-Grete Aljas, Loora Mulenok ja 4-ne kava koosseisus: Loora Mulenok, Anne-Grete Aljas, Mia-Mathilda Savila ja Hanna-Stiina Kivinurm) ning üks kolmas koht (Natalija Vorobjova).

25.03.2014
Seoses võistlustega Saksamaal 28.-30.märtsil rulluisutamise treeninguid ei toimu.

Toimuvad asendustreeningud:
28.märts 17:00-18:00 Randvere Kool - võimlemine
30.märts 16:30-17:30 Viimsi väike Kool - võimlemine

19.02.2014


15.veebruaril toimus Randvere koolis ilu-rulluisutamise võistlus "Winter Cup". Võistlusest võttis osa 60 ilu-rulluisutajat vanuses 6-14 eluaastat. Võisteldi kuuteistkümnes erinevas taseme- ja vanusekategoorias ning võistlusi hindasid rahvusvahelised iluuisutamise kohtunikud: Malle Ratas, Mare Vanatoa ja Julia Agerova.

Õnnitleme kõiki võistlejaid ja nende treenereid eduka esinemise eest. Täname toetuse eest Elise, Anni ja Anne-Grete perekondi ning Bio-Water O?

10.02.2014

30.jaanuaril Nokia Kontserdimajas toimunud auhinnagalal „Eesti Muusikaauhinnad 2014?esinesid Rullesti neiud koos Anne Veskiga.

Auhinnad anti kätte 19 kategoorias, sealhulgas ürituse korraldaja, Eesti Fotogrammitootjate Ühingu poolt valitud auhind “Panus Eesti Muusikasse? mis anti üle gala lõpuosas Anne Veskile.

Auhinnatseremooniast tegi otseülekande TV3.



Copyright © 2003 - 2016 Spordiklubi Rullest