Rulluisutamine | Rullest | Võistlused | Kontakt                   
 
17.12.2010

4.-5.detsembril toimus Hispaanias, Villafranca del Penedesis rahvusvaheline rulliluuisutamise üksiksõidu ja rühmakavade võistlus "3.Trofeu del VI". Võistlusest võttis osa 115 uisutajat üheksast rulluisuklubist Hispaaniast, Prantsusmaalt ja Eestist.

Rullesti tüdrukud võistlesid nii ükikkavade kategoorias ning osa võeti ka rühmakava võistlusest. Ühekordsete hüpete klssis B saavutas Jaanika Kiolein kahekümne ühe võistleja seast esimese koha ning ühekordsete hüpete klassis A saavutas Gerli Marmor 15-ne võistleja seast teise koha ning Kretel Kuusk kolmanda koha.

Rühmakavaga "Ämblikud" tuldi teisele kohale ning esimesele koha saavutas grupp Vilanovast (Hispaania meistrivõistlustel kolmas koht).

13.12.2010


24.nov - 4.dets toimusid Portimaos, Portugalis järjekorralt juba viiekümne viiendad maailmameistrivõistlused rulliluuisutamises. MM-st võttis osa ligi 1000 sportlast 25 riigist. Esindatud olid Argentiina, Austraalia, Brasiilia, Kanada, Kolumbia, Taani, Eesti, Prantsusmaa, Saksamaa, Inglismaa, Hong Kong, India, Iisrael, Itaalia, Jaapan, Mehhiko, Holland, Uus-Meremaa, Portugal, Sloveenia, Hispaania, Sveits, Taipei, USA ja Uruguai.

Kokku võisteldi kümne erineva alaga (üksiksõit, soolotants, paarissõit, paaristants, koolisõit, show-grupp, kujunduisutamine jne.) nii juuniorite kui ka seeniorite klassis. Rullest võttis osa juuniorite kujunduisutamise rühmaga seeniorite klassis ning tuli 12.kohale. Kuigi punktidega tuldi üheksandaks, siis kolme vea tõttu tuli refree otsusena siiski kokkuvõtteks 12.koht.

Maailmameistriks kujunduisutamises tuli Millenium Team Argentiinast. Järgmine aasta on plaanis osa võtta MM-st, mis toimub Brasiilias.

14.09.2010

Ootame sügisest uusi huvilisi vanuses 8-14 eluaastat!

Rulluisuklubi Rullest võtab vastu uusi sportlikke ja tantsulisi tüdrukuid vanuses 8-14 eluaastat. Rull-iluuisutamise treeningud algajatele toimuvad vastavalt asukoha sobivusele Mustamäel või Viimsis.

Selleks, et rulluisuklubiga liituda, ei pea oskama uisutada, kuid vajalik oleks hea üldfüüsiline vorm. Esialgu õpivad kõik algajad uisutajad üldarendavas rühmas. Hiljem on võimalus valida, kas soovitakse tegeleda üksiksõidu või rühmakavadega.


17.08.2010

2.-3.juulil toimus Itaalias, Ricciones rühmakavade võistlus "5.Team Skate Trophy". Rullest võttis võistlusest osa juba viiendat korda. Kohal oli umbes 500 rulliluuisutajat ligi kolmekümnest rulluisuklubist Itaaliast, Hispaaniast, Prantsusmaalt ja Eestist.

Tugevas konkurentsis saavutati kadettide klassis 12-se rühmakavaga "Käsi" neljas koht. Esimesele kohale kadettide klassis tuli C.P.A. TONA Hispaaniast. Rullesti kadettide kava "Käsi" pälvis autasustamisel eriauhinna parima koreograafia eest.

Nii seenioride kui ka juuniorite kujunduisutamises tulid võitjaks selle aasta Euroopa meistrid "Sincro Roller" Itaaliast.

22.06.2010


6. juunil toimus Rullest Show.
Esinesid algajad, Little Step, Step By Step ja Rullest kadetid.

18.05.2010

7-8. mail toimusid Prantsusmaal (Nantesis) rulliluuisutamise Euroopa meistrivõistlused kujunduisutamises ja rühmakavades.

EM oli traditsiooniliselt osavõturohke, kohal oli ligi 1050 sportlast 90-st rulluisuklubist. Esindatud olid kümme riiki: Prantsusmaa, Itaalia, Hispaania, Saksamaa, Portugal, Iisrael, Holland, Belgia, Taani ja Eesti. Eestit esindas 25 sportlast klubist rulluisuklubist RULLEST. Kokku kestis võistlus kaks päeva ning võisteldi seitsmes erinevas võistlusklassis. Rullest võistles kümneliikmelise kadettide rühmakavaga ning 16-se liikmelise kujunduiustamise kavaga.

Kadettide kava saavutas 13-ne võistkonna seas neljanda koha ning juuniorite kujunduisutamise rühmakava kümne võistkonna hulagast kuuenda koha.

Kadettide rühmakava hinded ulatusid kümne punkti süsteemis 7,8 punktini. Esikolmikusse mahtusid kõik Itaalia võistkonnad. Kuigi kolmandale kohale kaotati kokkuvõttes vaid 0,4 punktiga, siis võib tulemusega igati rahule jääda, kuna suudeti pakkuda tugevat konkurentsi nii suurele ja tugevale rulluisumaale nagu Itaalia. Itaalia saavutas peaaegu kõigis seitsmes kategoorias kolmikvõidu ning ka MM-l on Itaalia alati olnud esikolmikus.

Ka juuniorite kujunduisutamise kategoorias oli tase see kord väga kõrge. Eelmisel aastal maailmameistrivõistlustelt seenioride klassis 8.koha saavutanud Rullesti tüdrukute hinded ulatusid see aasta koguni 8,2 punktini. Esikolmikusse jõudsid Itaalia ja Iisraeli võistkonnad.


Copyright © 2003 - 2009 Spordiklubi Rullest